FOCATZA

- kansankielellä pizzaleipä.

Myynnissä myös seuraavissa K-supermarketeissa:

Ukko-Pekka, Raisio Center ja Manhattan.

Pullat

Valikoimiimme kuuluvat voisilmäpullat, hillopullat, korvapuustit, rahkapullat, sitruunakristallipullat, aurinkopullat, pullapitkot, hillopitkot ja kesällä sesonkina tehtävät ihanat mansikkapitkot.

Wienerit

Wienereissä on runsaasti eri maku vaihtoehtoja. Myymälämme wienervalikoima vaihtuu päivittäin.

 

Munkit

Tuulisolmun munkit ovat tunnettuja hyvästä maustaan. Pienten hillomunkkien lisäksi valikoimissa on reilun kokoiset vaniljataskut, possumunkit, mustikkatassut ja luumumunkit. Kuorrutettujen munkkien ystäville on tarjolla piispanmunkkeja, kinuskimunkkeja sekä pitkiä suklaa- ja valkosuklaamunkkeja. Lehtevät wienermunkit paistetaan päältä rapeiksi ja sisältä meheviksi.


Makeat piiraspalat

Leipomossamme valmistetaan paljon erilaisia makeita piirakoita, jotka myydään joko paloina tai kokonaisina pellillisinä. Valikoimissa on rahkapiirakoita, marjapiirakoita, toscakakkuja, moccapaloja, muropaloja ym.

Leivokset

Bebe-leivokset, Macaronet, Perunaleivokset, Budapest-leivokset, erilaiset hedelmä- ja marjaleivokset ja kakun palat. Näitä ja paljon muita löytyy myymälämme vaihtelevasta tuotevalikoimasta. Kaikkiin leivoksiin on käytetty oikeaa voita ja kermaa.

Leivät

Valikoimissamme on toistakymmentä vaaleaa ruokaleipää. Löytyy yrttileipää, auraleipää, juustosolmua, välimerenleipää ja paljon muuta. Leipiin ei ole lisätty säilöntäaineita.

Tummista leivistä ehdoton suosikki on ruis-reikäleipä.

Otavan ruis-perunalimppua leivotaan kerran viikossa ja se on monille tuttu myös kauppojen leipähyllystä.

Powered by Aava 3